The Magnesium Story

The Magnesium Story
Whatsapp 016 4833738

Lelaki Ini Baru Kehilangan Tunangnya Yang Tersayang....

Bismillahirrahmanirrahim, mungkin ada yang pandang saya tak move on & saya tak redha. Korang, please jangan cakap macam tu. Allahu, dari hari pertama Ezzaty menghembuskan nafas terakhir saya dah redha. 5 Hari 4 malam saya di hospital tunggu dia semasa koma. saya redha. Doa untuk Ezzaty tak pernah lekang dari bibir saya dan sahabat baik kami. Terima kasih sahabat baik yang sentiasa ada dengan saya. Alhamdulillah saya kuat & saya redha. Cuma, Ezzaty ada seribu satu kebaikan yang buat kami semua rindu. dalam masa yang sama saya nak ajak setiap yang baca sama sedekahkan Al-Fatihah. semua orang yang baca doakan ezzaty. even yang kenal dan tak kenal. saya bukan meratap atau bersedih. ingat tu. saya seorang muslim, punya iman, punya keluarga & punya sahabat. Saya pun akan start kerja anytime soon. Terima kasih yang mendoakan kekuatan saya, keluarganya dan Almarhumah Nurul Ezzaty Ibrahim. . Redha itu perlu, Rindu itu pasti. . Al-Fatihah
A photo posted by Omaw Rozduan (@omwrzdn) on


CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment